Over ons

KREDO Keukendesign werd in 1995 opgericht door Diane Truyers. Begonnen met schrijnwerkerij is KREDO nu uitgegroeid tot een bedrijf dat op een creatieve manier leefkeukens, badkamers en interieur op maat bouwt, rekening houdend met de wensen en het budget van de klant.

Dankzij de mond-tot-mondreclame groeide KREDO al snel uit tot een begrip in de verre regio voor alle interieurprojecten op maat. Naast particulieren richten we ons inmiddels al enkele jaren op de markt van de projectontwikkeling en kantoorgebouwen.

KREDO Keukendesign staat voor KREatief DOordacht Keukendesign. Zowel grote als kleine ruimtes worden op een doordachte en praktische manier ingevuld. Het contact met de klant staat hierbij centraal. Onze creatievelingen bespreken de wensen van de klant en stellen vervolgens een tekenplan op met persoonlijke ‘KREDO’-toetsen. Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Bedoeling is dat de klant tevreden is met het gewenste eindresultaat.

Het KREDO-team heeft in Lummen, Limburg, een eigen atelier waar de keukens, badkamers en het interieur op maat gebouwd worden en waar aanpassingswerken plaatsvinden. In de showroom te Lummen, Limburg, staan de allernieuwste trends in het keukenland, gebouwd door KREDO. Om de twee jaar vernieuwt de showroom zodat de klant op de hoogte blijft van de nieuwste trends en bovendien het resultaat kan zien van meer dan twintig jaar ervaring.

Diane Truyers
Diane Truyers