Keukens & interieur op maat

KREDO Keukendesign staat voor KREatief DOordacht Keukendesign. Begonnen met schrijnwerkerij en maatwerk is KREDO nu uitgegroeid tot een bedrijf dat op een creatieve manier leefkeukens, badkamers en interieur op maat bouwt. Het KREDO-team heeft in Lummen, Limburg, een eigen showroom en atelier waar de keukens en het interieur op maat gebouwd worden en waar aanpassingswerken plaatsvinden.

Meer over ons

Waarom kiezen voor Kredo?

 • Meer dan 20 jaar ervaring

  Kredo Keukendesign ging van start in 1995 met een bescheiden schrijnwerkerij in Lummen, Limburg. In 2002 verhuisde het bedrijf naar een groter pand in Zolder. Dankzij de mond-tot-mondreclame groeide Kredo al snel uit tot een begrip in de verre regio voor alle interieurprojecten op maat. Naast particulieren richten we ons al enkele jaren op de markt van projectontwikkeling en kantoorgebouwen. Sinds begin 2012 heet Kredo Keukendesign u welkom in hun nieuw bedrijfspand in Lummen, Limburg en streeft het steeds naar beter.

 • Persoonlijke aanpak

  Kredo Keukendesign is een familiebedrijf waar de klant centraal staat. Elke klant krijgt in onze showroom een totaalbegeleiding voor zijn of haar keuzes. Wat begint met een fijn gesprek en een tas koffie of thee mondt uit in het samen ontwerpen van uw droomkeuken. U kunt dit met een gerust hart overlaten aan de creativiteit en het vakmanschap van onze adviseurs. Ook na de realisatie van uw project of tijdens de montage, blijft uw persoonlijke adviseur uw aanspreekpunt. Zelfs als het gaat over de oplevering of een service nadien. Is hij een keer niet aanwezig? Er is altijd een collega die u graag verder helpt!

 • Topkwaliteit

  Wij houden de volledige realisatie van uw project - ontwerp, voorbereiding en plaatsing - in eigen hand. Zo staan we garant voor een uitmuntende kwaliteit. Zowel onze vakmensen in het atelier als de vaste plaatsingsteams nemen geen genoegen met half werk. Het moet tot in de details perfect.

 • Maatwerk

  De grote kracht van KREDO Keukendesign schuilt in onze eigen schrijnwerkerij. Wij starten met het basismateriaal om uw volledige maatproject te realiseren. Onze vakmensen bereiden met de modernste machines alles tot in de puntjes voor. Deze eigen schrijnwerkerij geeft ons bovendien alle nodige flexibiliteit om tijdens de plaatsing snel de nodige aanpassingen en laatste verfijningen uit te voeren.