BOSSTRAAT 77  |  3560 LUMMEN  |  België  |  Tel. 013 55 03 30  |  Fax. 013 33 73 53  |  Email: info@kredokeukendesign.be
Over ons

Lijst stijlcategoriën

KREDO Keukendesign werd in 1995 opgericht door Diane Truyers. Begonnen met schrijnwerkerij en maatwerk is KREDO nu uitgegroeid tot een bedrijf dat op een creatieve manier leefkeukens, badkamers en maatwerk bouwt, rekening houdend met de wensen en het budget van de klant.

 

KREDO Keukendesign staat voor KREatief DOordacht Keukendesign. Zowel grote als kleine ruimtes worden op een doordachte en praktische manier ingevuld. Het contact met de klant staat hierbij centraal. Creatief brein Raf bespreekt de wensen van de klant en stelt vervolgens een tekenplan op met persoonlijke ‘KREDO’-toetsen. Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Bedoeling is dat de klant tevreden is met het gewenste eindresultaat.

 

Sinds december 2002 is KREDO Keukendesign houder van het kwaliteitslabel ‘Qualibouw’. Hiermee voldoet het bedrijf aan de financiële, administratieve en technische criteria dat het label vraagt. KREDO geeft dan ook de garantie een klantvriendelijk bedrijf te zijn.

 

Het zeskoppig KREDO-team heeft in Lummen een eigen atelier waar de keukens en het maatwerk gebouwd worden en waar aanpassingswerken plaatsvinden. In de nieuwe showroom te Lummen staan de allernieuwste trends in het keukenland, gebouwd door KREDO. Om de twee jaar vernieuwt de showroom zodat de klant op de hoogte blijft van de nieuwste trends en bovendien het resultaat kan zien van meer dan vijftien jaar ervaring.

Designed by Infoweb